ianuarie 13, 2020 Comunicate de presa 0 comentarii

Lansare proiect

Proiect: Capacitate administrativa moderna si inovativa – cod 129754

Beneficiar: Județul Teleorman

Obiectiv general/Scopul proiectului: Obiectivul general consta în îmbunatatirea capacitatii administrative, a calitatii si eficientei serviciilor publice furnizate la nivelul Consiliului Judetean Teleorman, din regiunea mai putin dezvoltata Sud-Muntenia, prin introducerea unor proceduri simplificate pentru reducerea birocratiei conform reglementarilor europene si nationale (digitizarea proceselor de administrare a documentelor si retro-digitalizarea documentelor din arhivă).

Obiective specifice:

  1. Masuri de simplificare a procedurilor administrative si reducerea birocratiei prin digitizarea proceselor de administrare a documentelor la nivelul Consiliului Judetean Teleorman.
  2. Retro-digitalizarea documentelor din arhiva Consiliului Judetean Teleorman in vederea simplificarii proceselor si procedurilor administrative si reducerea timpilor de efectuare a activitatilor curente.

Data începere:14.06.2019

Durata: 20 luni

Valoarea totală a proiectului 2,893,002.56 lei, din care:

  1. 2,835,142.51 lei reprezentand asistență financiară nerambursabilă – 98% din valoarea eligibilă (Fondul Social European și Bugetul Național)
  2. 57,860.05 lei reprezentand contribuție locală – 2% din valoarea eligibilă (Bugetul Consiliului Județean Teleorman)

 

Share: